FC St. Pauli vs Cretan Gunners RFC

Δημοσιεύτηκε από τον/την fidi στις

FC St. Pauli Rugby VS Cretan Gunners RFC

FC St. Pauli Rugby
27-31
Cretan Gunners RFC

Ανακεφαλαίωση

Στις 20 Απριλίου η ομάδα μας αντιμετώπισε μια ιστορική ομάδα του Αμβούργου, τους St.Pauli, στα πλαίσια φιλικού αγώνα. Ο Αγώνας αυτός ήταν μια γιορτή και για τις δύο πλευρές καθώς ήταν το αποκορύφωμα ενός ταξιδιού ζωής και χιλιομέτρων. Είχε φτάσει πια μεσημέρι όταν από τα ηχεία ακούστηκε το Hell’s Bells, το χαρακτηριστικό τραγούδι-ύμνος των AC/DC, που σηματοδοτούσε την είσοδο και των δυο ομάδων στο γήπεδο, ταυτόχρονα. Οι οδηγίες είχαν δωθεί , τα τελευταία εμψυχωτικά λόγια μεταξύ συμπαικτών είχαν ειπωθεί και το μόνο που έμενε ήταν να κάνουμε αυτό για το οποίο ήρθαμε. Να απολαύσουμε ογδόντα λεπτά ράγκμπι με την αντίπαλη –μόνο στο γήπεδο- ομάδα.

                Ήταν ένας αγώνας που μπορεί να χαρακτηριστεί ντέρμπι παρά τον φιλικό του χαρακτήρα. Από τα πρώτα λεπτά είδαμε ότι οι St.Pauli είναι μια ομάδα που με την εμπειρία και τη δύναμη της θα αποτελούσε μεγάλη πρόκληση. Παρά το γεγονός ότι οι Gunners άνοιξαν πρώτοι το σκορ με 3 πόντους από penalty kick, οι  St.Pauli πέρασαν πρώτοι το try line. Από εκεί και μετά, ο αγώνας μετατράπηκε σε μάχη με τις δυο ομάδες να σκοράρουν εναλλάξ tries, να κάνουν πολύ καλό παιχνίδι επιδεικνύοντας εκατέρωθεν επιθετικές και αμυντικές αρετές που προσέφεραν στους οπαδούς θέαμα και χαμόγελα.

Τα τελευταία λεπτά βρήκαν την ομάδα μας πίσω στο σκορ με 27-24 να προσπαθεί να σκοράρει και τους St.Pauli να κρατάει μια πολύ καλή γραμμή άμυνας. Το γεγονός αυτό όμως δεν ήταν αρκετό να σταματήσει την πίσω γραμμή των Gunners απ’ το να συνεχίζει να κερδίζει το ένα πολύτιμο μέτρο μετά το άλλο με την μπροστινή μας γραμμή να μας δίνει σιγουριά όταν έπρεπε η αναγκαζόμασταν να βρεθούμε στο έδαφος. Έτσι δύο μόλις λεπτά πριν ο αγώνας λήξει με μια πολύ καλή κούρσα καταφέραμε να σκοράρουμε το νικητήριο try και να εξαργυρώσουμε με τον καλύτερο τρόπο το Conversion που μας δόθηκε. Η άμυνα μας άντεξε το σφυροκόπημα των τελευταίων λεπτών με ολόκληρη την ομάδα να πανηγυρίζει με γέλια και δάκρυα χαράς μια πολυπόθητη νίκη απέναντι σε μια ομάδα αξιοσέβαστη και πιο έμπειρη.

-LOVE THE GAME/ HATE THE BUSINESS-

Final Score: St. Pauli 27 vs Gunners 31

Try Scorers: Λινοξυλάκης 2, Κατσαμπάνης 2

Conversions: Λινοξυλάκης 4

Penalty: Λινοξυλάξης 1

Μέτα τον αγώνα ο Αλέξανδρος Λινοξυλάκης βραβεύτηκε ως ο καλύτερος παίκτης του αγώνα για την εξαιρετική του επίδοση ως Fly-half

PHOTO ALBUM: link
Τόπος διαξαγωγής: Rugby Arena Stadpark
Κατηγορίες: match

elGreek
en_GBEnglish elGreek